Agroturizëm Hajdar Kuçi

Vendodhja
Shko te harta

Afër
Vorë

Informacion

Agroturizmi Hajdar Kuçi sjell konceptin e njohur “nga toka në tavolinë”. Kjo fermë ndodhet jo shumë minuta larg kryeqytetit, në fshatin Marikaj, mes Tiranës dhe Durrësit. Me një kombinim të elementeve të natyrës, ferma është me të vërtet një oaz qetësie dhe kënaqësie. Ambient organik, gjedhë, vreshta, ullinj, serra, ara, shegë, bletë, liqen e pyll. Këtu ofrohet një gatim i shijshëm dhe përbërësit janë të freskët. Ferma groturistike “Hajdar Kuçi” është një vend ideal për familjet dhe vizitorët që duan të pushojnë në ambient të hapur, për të shijuar natyrë të vërtetë dhe ushqim të mirë.

Read More