Kategoritë

Të fundit

Featured Image

Sofra Kolonjare

  Sofra Kolonjare operon në tregun e agroturizmit që prej vitit 2011 me një kapacitet prej 7 dhomash familjare dhe 35 tavolinash të...

  • Kamping, kolonje, Sofra Kolonjare
  Featured Image

  Farma Sotira

   Nëse po kërkoni të largoheni nga jeta e zhurmshme e qytetit, Ferma Sotira është vendi i duhur për ju. Mishërimi i largësisë,...

   • Ferma Agroturistike, Ferma Sotira, Horse Riding, Hotels, Leskovik, Restaurants
   Featured Image

   Kantina Nurellari

    Kantina e familjes Nurellari të bie në sy në shikim të parë në fshatin Fushë-Peshtan, një fshat i vogël që ka 1200...

    • Berat, Ferma Agroturistike, Kantina Nurellari, Winery

    Si të çertifikohesh →