Hylli i Dritës

Vendodhja
Shko te harta

Afër
Vau Dejës

Informacion

Në pronën e trashëguar nga të parët, fillimisht ka funksionuar një restorant me produkte lokale të freskëta. Ky ishte vetëm fillimi. Më pas, si rezultat i një kërkese të lartë të produkteve të zonës së Zadrimës, të cilat janë shumë të shijshme e të shëndetshme, u konceptua ferma. Produktet tipike që ofton ajo janë: qengj në hell, rosë me qymlek, pulë me perime, qull, oriz etj. Përveç restorantit, do të gjeni dhe një bujtinë, si shërbim akomodimi me gjashtë dhoma, me kushte optimale, si dhe aktivitetete rekreacioni në fermë.

Read More