BioFarm Gramsh

  • Bio Farm Gramsh, Farms, Ferma Turistike, Gramsh, Restaurants
“Bio Farm Gramsh” është një kompleks agroturistik, i cili ofron një pamje spektakolare dhe shërbime unike, duke filluar nga bar-restoranti me ushqime 100 % organike të prodhuara në fermë, si: bulmet, perime, fruta, mish etj. Kapaciteti për akomodim në bujtinë është 10 dhoma, kamping e sport në natyrë.
Read More