Ferma Birjani

  • Ferma Birjani, Ferma Turistike, Restaurants, Tirana
Ferma Birjani shtrihet në zonën e Baldukshkut, 18km larg nga Tirana. Ferma ka një sipërfaqe prej 8 hektarësh ku 2.5 prej të cilave janë vreshta dhe pjesa tjetër janë të mbjella me ullinj dhe fruta të ndryshme si mollë, shegë, ftua, kumbull, qershi, hurma, fiq etj. 2000m i janë dedikuar stallave me kafshe dhe shpendë […]
Read More