Hani i Ilirit

  • Elbasan, Ferma Turistike, Guest House, Hani i Ilirit, Iliri
Ferma është krijuar në formën e një bujtine, ku të ofrohet shërbim, akomodim, servirja e ushqimit në restorant dhe pije. Në total, mendohet të ndërtohen 6-10 dhoma, ku do të jetë i mundur pushimi i turistëve vendas, të qyteteve përreth, por edhe të turistëve të huaj jashtë kufirit të Shqipërisë. Do të bëhet dhe ndërtimi […]
Read More