Agro Turizem Bicja – Vila 43

Vendodhja
Shko te harta

Na kontaktoni

Tel: 0674044771

Informacion

Agro Turizem Bicja – Vila 43 Lin është themeluar në vitin 2018. Ajo operon si një Bujtinë e cila ofron një kapacitet akomodimi prej 6 dhomash dyshe. Vila përballet me bregun e Liqenit të Ohrit duke shfaqur një kopsht një zonë private plazhi. Ekziston një restorant i cili shërben ushqim tradicional për turistët vendas dhe të huaj, me kapacitet prej 32 personash. Vila 43 Lin është e shënuar në Booking.com duke pasur vlerësime shumë pozitive. 2019 ishte një vit i suksesshëm për biznesin, i cili mirëpriti klientë nga Gjermania, Suedia, Austria, etj. Objekti Vila është rindërtuar duke aplikuar teknologji të gjelbra si panele diellore, akumulatorët e ujit, rrufetë e udhëhequr, etj.

Read More