Promovo Fermën Tënde

  Formular Aplikimi-App-AgroTimeAl

  I/e nderuar sipërmarrës,
  Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, si një partner për rritjen ekonomike në zonat rurale, synon që nëpërmjet këtij formulari të sigurojë të dhënat Tuaja, të cilat do te shqyrtohen si një mundësi për promovim nëpërmjet aplikacionit.

  Emri i Fermës

  Email

  Nr kontakti

  Faqe Webi

  Emri përdorues i "Facebook"

  Emri përdorues i "Istagramit"

  Nr llogarisë Tuaj në Booking, TripAdvicor, Trivago, Airbnb etj.

  Katgoria për të cilën aplikoni për tu bëre pjesë e APP
  Ferma AgroturistikeFerma TuristikeRruga e VeresRruga e UlliritRruga e AgrumeveRruga e Midhjes & Peshkimit

  Shërbimet bazë që ofroni në fermën tuaj
  Shërbim ushqim dhe pijeAkomodimAktivitete edukuese, çlodhëse në fermëTjetër

  Ditët, orari i hapjes dhe mbylljes së aktivitetit
  psh (Hëna-Shtunë dhe ora 9:00-19:00)

  Përshkrim i shkurtër i karakteristikave dhe aktiviteteve në fermën tuaj
  Historik i shkurtet i fermës si është krijuar, lloj i produkteve që prodhohen, nr i dhomave akomoduese, ofrimi i ushqimit-pijeve/restorant, veprimtari argëtuese, çlodhëse etj. Cili është produkti tipik i fermës apo dhe i zonës ku ju operoni, cilat janë atraksionet turistike të vizitueshme pranë fermës suaj, aktivitetet si panaire, festa lokale që organizoni ju apo zona ku ju operoni etj.

  Ju lutem ngarkoni foto nga ferma juaj
  Fotot duhen në formatin "jpg ose jpeg'", max 5 foto dhe jo me te medha se 2mb secila  Nëpërmjet deklarimit të informacionit, pranoj të bëhem pjesë e aplikacionit për promovimin e sipërmarrjes.

  Adresa