Buxheli Farm

Vendodhja
Shko te harta

Na kontaktoni

Cel : 0692046901

Informacion

Nese doni te largoheni nga jeta e zhurmshme e qytetit , Buxheli Farm është ambienti i duhur .
Kjo fermë ndodhet në zonën e Baldushkut , ndërtuar vetem 1 vit më parë në 2020.
Buxheli Farm ndërthur në mënyrën më të përosur kuzhinën tradicionale me freskinë e perimeve me përberjen e produkteve blegtorale që është me rëndësi të mos mungojë në tavolinat tona, për faktin se kanë vërtet vlera të mëdha shëndetësore.
Sera, shpendët dhe produktet e freskëta që ndodhen brenda resortit janë certifikata e sigurisë dhe kënaqësisë që vlerësojnë klientët e shumtë dhe besnikë të Buxheli Farm.

Read More