Rosa’s Bed & Breakfast

Vendodhja
Shko te harta

Na kontaktoni

Tel: 0694504577

Për më tepër informacion

https://www.booking.com/hotel/al/rosa-b-amp-b.html

E hapur gjate gjithe javes

Informacion

Rosa B&B është themeluar në vitin 2016. Rosa B&B është një Bujtinë e vogël e vendosur në fshatin e bukur turistik Lin, në Pogradec. Aktivitetet e biznesit filluan me vetëm dy dhoma, për t’u zgjeruar pas disa vitesh. Rosa B&B ofron shërbime akomodimi dhe restorantesh për turistë të huaj dhe vendas që nga viti 2016. Rosa B&B është i njohur në zonë për gastronominë e saj, cilësinë e mirë të shërbimeve, ambientin e ngrohtë dhe mikpritës dhe vlerën e mirë të parave. Aktualisht, ai ofron kapacitetin e pesë dhomave me planet për të zgjeruar operacionet me një Bujtinë të re, afër asaj ekzistuese që ofron një shtesë prej pesë dhomash të tjera. Rosa B&B është pozicionuar mu në breg të Liqenit të Ohrit, duke shfaqur gjithashtu një bar, një kopsht, një zonë private plazhi dhe një tarracë. Sezoni Veror konsiderohet si stinë e lartë për bujtinën, ndërsa gjatë dimrit ka më pak fluks. Çmimet e dhomave ndryshojnë nga 25 deri në 45 Euro për natë. Pjesa më e madhe e klientëve janë të huaj që vizitojnë Shqipërinë. Isshtë renditur në Booking.com duke pasur vlerësime shumë pozitive nga vizitorët veçanërisht për vendndodhjen dhe cilësinë e shërbimeve. Bujtina bashkëpunon me operatorë turistikë të tillë si Drive Albania dhe Ride Albania Mountain Biking.

Read More