Agro Isaku

  • Agro Isaku, Delvine, Farms, Ferma Turistike, Restaurants, Winery
Agro Isaku, funksionon si SHBB, nëpërmjet një bashkëpunimi me kantinën “ISAK”, prandaj aktiviteti ushtrohet në të njëjtat ambiente. Përveç restorantit që punon për klientët e tij, nuk mungojnë aktivitetet në fermë, si “shijimin e verës” (Wine Tasting) me grupe të ndryshme turistike. Përveç degustimit të verës dhe rakisë, klientët kanë mundësi të vizitojnë vreshtat dhe […]
Read More