Agroturizëm Nëna Dashuri

  • Agroturizem Zerja, Ferma Agroturistike, Hotels, Peshkopi, Restaurants, Zerja
Qarku i Dibrës, në kufi me Maqedoninë, shpesh neglizhohet nga turistët dhe vizitorët. Edhe pse i zhytur në veriperëndim të vendit, larg nga pikat kryesore turistike të Shqipërisë dhe deri tani, i vështirë për t’u arritur me rrugë, zona ka shumë për t’i ofruar vizitorit aventurier. Traditat e pasura bujqësore janë ende të gjalla në […]
Read More