Ferma Deliu

  • Deliu, Elbasan, Farms, Ferma Deliu, Ferma Turistike, Restaurants
Nisur nga përvoja në sektorin e turizmit, shtëpinë e prindërve në fshat e përshtatën për turizëm familjar. Kështu nisi historia e kësaj ferme. Shtëpia pritëse ofron dy dhoma për fjetje. Produktet ushqimore që serviren janë të gjitha të kopshtit, por edhe të fshatarëve të zonës, duke ndihmuar në zhvillimin ekonomik të fshatit dhe duke konsumuar […]
Read More