Ferma The Barrels – Te Fuçitë

  • Barrels, Farms, Ferma The Barrels, Ferma Turistike, Fucite, Gjirokaster, Restaurants, Te fuçite, The Barrels
Ferma “Te fuçitë” është e vendosur në krahinën me pjellore të Jugut të Shqipërisë, atë të Lunxhërisë. Aktiviteti ka startuar me kultivimin e vreshtarisë, 16 vjet më parë, me varietetet e rrushit autokton. Te ferma ofrohet ushqim tradicional shqiptar dhe organik si: vera, rakia, vezët, uthulla, vaji i ullirit, perimet, lakrat e egra, frutat, të […]
Read More