Ferma Grand Albanik

  • Farms, Ferma Turistike, Grand Albanik, Grand Albanik Farm, Kelcyre, Outdoor Activities, Restaurants
Ferma Grand Albanik është një aktivitet agro dhe eko-turistik, e cila ndodhet në Luginën e Dëshnicës, në Këlcyrë të rrethit të Gjirokastrës, prej më shumë se 3 vjetësh. Ferma zbaton parimet e fermakulturës në kopshtari, si dhe mbron e pasuron biodiversitetin. Në fermë ndodhet një bar-restorant që aplikon kryesisht kuzhinën tradicionale të zonës dhe specialitete […]
Read More