Rambuje Resort

  • Kune, Lezhe, peshkim, rambuje, Rambuje Resort
I vendosur në Ishull-Lezhë, 1.5 km nga Plazhi i Kune, Hotel Rambuje ofron akomodim, restorant, parkim privat falas, një pishinë të hapur sezonale dhe një bar. Duke u mburrur me cilesinë e dhomave, ky resort u ofron pushuesve kënd lojërash për fëmijë. Akomodimi ofron shërbim në dhomë, një klub për fëmijë dhe të gjitha dhomat […]
Read More

Kantina Kallmeti

  • Ferma Turistike, Kallmeti, Kantina Kallmeti, Lezhe, Restaurants, Winery
Kantina Kallmeti është shtëpi e hapur dhe mirëpret me bujari çdo vizitor. Ndodhet në fshatin Kallmet, 11 km në veri të qytetit të Lezhës, 18 km nga bregdeti i Shëngjinit dhe 55 km nga Tirana. Kantina mund të vizitohet çdo ditë të javës, si nga vizitorë të rastit, ashtu edhe nga grupe të organizuara, nga […]
Read More

Hani i Lekës

  • Ferma Turistike, Guest House, Hani i Lekes, Lezhe, Restaurants
Meqë ky aktivitet shtrihet në një zonë malore, ka hapësirë të mjaftueshme për mbarështimin e bagëtive. Aty mbarështohen dele, derra dhe pula, të cilat rriten në fermë dhe perdoren për konsum në restorant. Produktet ushqimore që ofrohen në bujtinë janë: mishi, djathi, vezët, gjiza dhe nënprodukte të tjera. Si atraksion turistik të afërt ka Kishën […]
Read More

Oazi Fishtë

  • Farms, Ferma Turistike, Fishte, Lezhe, Oazi Fishte, Restaurants
Gatime tradicionale, me produkte fshati! Te “Oazi Fishtë” mund të gjeni atraksionet më të bukura që natyra na ka bekuar. Kuzhina e saj ofron një shumëllojshmëri gatimesh, të cilat janë përcjellë ndër breza dhe janë autentike të kësaj zone. Vlen për t’u permendur gatimi i rosës së egër, lakrori me kungull etj. Përveç pasurive natyrore […]
Read More

Oazi Gjelbër

  • Ferma Turistike, Lezhe, Oazi Gjelber
Krijimi i fermës lindi si diçka natyrale, duke marrë shkas nga cilësia e produkteve dhe ushqimeve që prodhoheshin. Prandaj këtë eksperiencë “Oazi i gjelbër” e ndau edhe me njerëz të tjerë. Kështu lindi restoranti, në vitin 2014. Nga vetë emri, restoranti duhet të ishte dhe të pasqyronte diçka shumë të thjeshtë dhe të lidhur me […]
Read More

Hylli i Dritës

  • Farms, Ferma Turistike, Hylli i Drites, Lezhe, Restaurants
Në pronën e trashëguar nga të parët, fillimisht ka funksionuar një restorant me produkte lokale të freskëta. Ky ishte vetëm fillimi. Më pas, si rezultat i një kërkese të lartë të produkteve të zonës së Zadrimës, të cilat janë shumë të shijshme e të shëndetshme, u konceptua ferma. Produktet tipike që ofton ajo janë: qengj […]
Read More

Mrizi i Zanave

  • Farms, Ferma Agroturistike, Hotels, Lezhe, Mrizi, Mrizi i Zanave, Restaurants
Asnjë botim mbi fermat e agroturizmit shqiptar nuk do të ishte i plotë pa përmendur Mrizin e Zanave. Emblema e agroturizmit shqiptar është ide fantastike e shefit të kuzhinës Altin Prenga, i cili ngriti restorantin dhe fermën aty ngjitur në fshatin Fishtë në veri të Shqipërisë. Altini, së bashku me vëllain e tij, Antonin, emigruan […]
Read More