Agro Turizem Bicja – Vila 43

  • Agro Turizem Bicja, bicja, Hotel, lin, porgradec, Vila, Villa 43
Agro Turizem Bicja – Vila 43 Lin është themeluar në vitin 2018. Ajo operon si një Bujtinë e cila ofron një kapacitet akomodimi prej 6 dhomash dyshe. Vila përballet me bregun e Liqenit të Ohrit duke shfaqur një kopsht një zonë private plazhi. Ekziston një restorant i cili shërben ushqim tradicional për turistët vendas dhe […]
Read More