Rambuje Resort

  • Kune, Lezhe, peshkim, rambuje, Rambuje Resort
I vendosur në Ishull-Lezhë, 1.5 km nga Plazhi i Kune, Hotel Rambuje ofron akomodim, restorant, parkim privat falas, një pishinë të hapur sezonale dhe një bar. Duke u mburrur me cilesinë e dhomave, ky resort u ofron pushuesve kënd lojërash për fëmijë. Akomodimi ofron shërbim në dhomë, një klub për fëmijë dhe të gjitha dhomat […]
Read More