Shpella Guesthouse

  • Grunasi Waterfall, Hiking tours, Hiking Trails, Kamping, Mal, Shpella, Shpella Guesthouse, Theth, Theth's Church
Read More

Te Kiço

  • Camping, Hiking Trails, Ionian Sea, kico, South Albania, Te Kiço
Read More

StarCamp

  • Camping, Hiking Trails, Ionian Sea, Kamping, South Albania, StarCamp
Read More

Camping Kranea

  • Camping Kranea, Fishing, Ionian Side, Kayaking, Kranea, Paddling, Sea Side, South Albania
Read More

Camping Vumlo

  • Camping, Camping Vumlo, Ionian Sea, Kamping, Kamping Vulmo, Sea Side, South Albania, Vumlo
Read More

Guesthouse Kukaj

  • 4x4, Camping, Guest House, Guesthouse Kukaj, Hiking Trails, Kukaj, Mountain, Valbona Valley, Valbone
Read More

Logu i Harushave

  • Grunasi Waterfall, Guest House, Logu i Harushave, Mountain, Northen Albania, Theth, Theth's Church
Read More

Sofra Kolonjare

  • Kamping, Sofra Kolonjare
Sofra Kolonjare operon në tregun e agroturizmit që prej vitit 2011 me një kapacitet prej 7 dhomash familjare dhe 35 tavolinash të vendosura në ambjentet e brëndshme dhe të jashtme. Kuzhina ka një larmishmëri produktesh tradicionale blektorale të malit të Gramozit siç janë mishi dhe bulmeti. Sofra Kolonjare ofron mundësinë për kamping me një kapacitet […]
Read More