Sofra Kolonjare

Vendodhja
Shko te harta

Afër
Korçë

Na kontaktoni

Tel: 0693623108

Informacion

Sofra Kolonjare operon në tregun e agroturizmit që prej vitit 2011 me një kapacitet prej 7 dhomash familjare dhe 35 tavolinash të vendosura në ambjentet e brëndshme dhe të jashtme. Kuzhina ka një larmishmëri produktesh tradicionale blektorale të malit të Gramozit siç janë mishi dhe bulmeti. Sofra Kolonjare ofron mundësinë për kamping me një kapacitet prej 15 poste për kamper. Postet ofrojnë kushte bashkëkohore. Turistët gjithashtu mund të shfrytëzojnë dy shtigjet e reja që janë krijuar për hiking.

Read More