Vaj Ulliri Subashi

  • Farms, Ferma Turistike, Tirana, Vaj Ulliri Subashi
Subashi Olive Oil është krijuar që në vitin 2005 dhe prodhon vaj ulliri, punime me dru ulliri, erëza nga ullishta, sapun me vaj ulliri, aromatik natyral, ullinj tavoline, por dhe çajëra të zonës etj. Subashi organizon ture shijimi, si prodhohet vaji i ullirit, ture të njohjes së zonës dhe të ullishteve, ju njeh me historinë […]
Read More