Agora Farmhouse

  • Agora Farm House, Farms, Ferma Turistike, Restaurants, Shkoder
Agora Farmhouse është një sipërmarrje familjare që operon prej dy vitesh në treg. Zotëron një sipërfaqe prej 20 dynym zonë fushore pranë liqenit dhe 25 dynym zonë pyjore që e rrethon. Ka të ngritur strukturën e restorantit, të kufizuar me zonë të dedikuar kampingu per turistët, me 4 dhoma akomodi buzë liqenit. Shtrihet buze liqenit, […]
Read More