Agroturizëm Loka

  • Agroturizem Loka, Farms, Ferma Turistike, Kruje, Loka, Restaurants
Agroturizëm Loka është një sipërmarrje familjare, e cila është e vendosur në mes të kodrave të buta të fshatit Bubq. Rruga për te çuar atje është tepër piktoreske, vetëm 40 minuta larg nga Tirana dhe ti gjendesh në një parajse të vogël kodrinor, ku arkitektura e fermës është tepër tërheqëse. Aty përjetohet një eksperiencë unike, […]
Read More