Vila Sofia

 • Guest House, Guesthouse, gvalle, Memaliaj, restorant, Sofia, Tepelene, Vila Sofia
Read More

Traditional Guesthouse Përmet

 • Ferma Agroturistike, Ferma Turistike, Guest House, Guesthouse, Permet, Restaurants, Traditional Guesthouse Përmet
Traditional Guesthouse Përmet, është modeli i përkushtimit, sakrificës, për të reailzuar ëndrrën e rijetëzimit të shtëpisë së të parve, si një destinacion i promovimit të vlerave historike, kulturore dhe kulinare të zonës me synim ruajtjen e traditës mikpritëse në harmoni me natyrën. Qetësia, madhështia e luginës së Vjosës dhe mikpritja janë tre momente të shenjta […]
Read More

Camping Çajupi

 • Cajupi, Camping Çajupi, Gjirokastra, Guest House, Hiking, Kamping, River Side, Unesco, Zagori Church
Read More

Camping Peshku

 • Albania, Camping Peshku, Guest House, Kamping, Lake, Lake Ohrid, Lin Village, Ohrid, Peshku, Saint Naum
Read More

Butterfly Camping

 • Butterfly Camping, Dibra, Guest House, Guesthouse, Hiking, Hiking Trails, Horse Riding, Kamping, Mountain, North
Read More

Camping Hoxha

 • Camping Hoxha, Dibra, Drin River, Guest House, Hiking, Hiking Trails, Hoxha, Kamping, Mountain, North
Read More

Albturist EcoCamp

 • Albturist EcoCamp, EcoCamp, Guest House, Hiking, Kamping, Permet, Rafting Tours, River Side, Vjosa River
Read More

Lepusha Guesthouse

 • Albanian Alps, Alps, Guest House, Guesthouse, Hiking, Hiking Trails, Kamping, Kelmend, Lepusha, Lepusha Guesthouse, North, Vermosh, Waterfall
Read More

Peraj Guesthouse

 • Albanian Alps, Alps, Guest House, Guesthouse, Hiking, Hiking Trails, Kamping, Kelmend, Mountain, North, Peraj, Peraj Guesthouse, Vermosh
Read More

Camping Kale Uka

 • Albanian Alps, Alps, Guest House, Guesthouse, Hiking, Hiking Trails, kale, Kamping, Mountain, North, uka, Valbona Valley
Read More

Camping Ded Nika

 • Albanian Alps, Alps, Camping Ded Nika, Ded Nika, Guest House, Guesthouse, Hiking Trails, Kamping, Mountain, Nderlysaj, North, Theth, Theth's Church
Read More

Camping Qehaja

 • Albanian Alps, Alps, Camping Qehaja, Guest House, Guesthouse, Hiking, Hiking Trails, Mountain, North, Qehaja, Theth
Read More

Camping Adora

 • Adora, Albanian Alps, Alps, Camping Adora, Guest House, Guesthouse, Hiking, Kamping, Mountain, North, Shala river, Valbona Valley
Read More

Logu i Harushave

 • Albanian Alps, Alps, Grunasi Waterfall, Guest House, Guesthouse, Hiking, Logu i Harushave, Mountain, North, Northen Albania, Theth, Theth's Church
Read More

Guesthouse Kukaj

 • Albanian Alps, Alps, Guest House, Guesthouse, Guesthouse Kukaj, Hiking Trails, Kamping, Kukaj, Mountain, North, Valbona, Valbona Valley, Valbone
Read More

Park Blini

 • Blini, Guest House, Guesthouse, Hiking, Koman, Lumi Shales, North, Park Blini, River, Shala river
Read More

Kol Gjoni Guesthouse

 • Alps, Guest House, Guesthouse, Hiking tours, Horse Riding, Kamping, Kol Gjioni, Kol Gjoni, Mountain, North, Valbona Valley, Valbone, White river
Read More

Hani i Lekës

 • Ferma Turistike, Guest House, Hani i Lekes, Lezhe, Restaurants
Meqë ky aktivitet shtrihet në një zonë malore, ka hapësirë të mjaftueshme për mbarështimin e bagëtive. Aty mbarështohen dele, derra dhe pula, të cilat rriten në fermë dhe perdoren për konsum në restorant. Produktet ushqimore që ofrohen në bujtinë janë: mishi, djathi, vezët, gjiza dhe nënprodukte të tjera. Si atraksion turistik të afërt ka Kishën […]
Read More

Bujtina Shtini

 • Bujtina Shtini, Ferma Turistike, Guest House, Peshkopi, Restaurants, Shtini
Bujtina ofron 2 dhoma për akomodim. Në kulinari ofrohen gatime tradicionale të zonës, të cilat gatuhen me produkte organike të fermës. Gatimet më karakteristike janë: fasule me pastërma, byrek me miser, flija etj. Turistët, përveç fermës ku prodhohen produktet, mund të vizitojnë edhe atraksionet turistike të zonës, të tilla si: objektet e kultit (xhamitë), Shpella […]
Read More

Ferma Lëpusha

 • Bajram Curri, Farms, Ferma Lepusha, Ferma Turistike, Guest House, Lepusha
Lëpusha është një fermë familjare, në të cilën prodhohen produkte organike, të cilat ofrohen për konsum në bujtinën e fermës. Produkti karakteristik i fermës është mishavina. Në fermë ofrohet akomodimi prej 6 dhomash. Gjithashtu, zona ka shumë atraksione turistike pranë fermës. Në fshatin Lëpushë organizohet një festë lokale, e quajtur “Logu i Bjeshkëve”.
Read More

Bujtina Pulaj

 • Bujtina Pulaj, Farms, Ferma Turistike, Guest House, Pulaj, Shkoder
Në fillimet e veta kjo shtëpi u ndërtua si shtëpi banimi, me arkitekturë karakteristike vendase. Zona ku ndodhet shtëpia është e pasur me prodhime bujqësore dhe blektorale, ka karakteristikë peshkimin dhe turizmin, si dhe shfrytëzim të madh të burimeve natyrore që gjenden brenda “Zonës së Mbrojtur”. Modeli i shtëpisë pritëse (Guest House 3B: Bed & […]
Read More

Bujtina Gjana

 • Bujtina Gjana, Farms, Ferma Turistike, Gjana, Guest House, Kukes, Restaurants
Bujtina Gjana ndodhet në fshatin Ujmisht, të krahinës së Lumës. Është 22 km nga qytetit i Kukësit, në rrugën e rikonstruktuar dhe asfaltuar pak vite më parë, që lidh Kukësin me Dibrën. Bujtina gjendet në lartësinë rreth 700 m mbi nivelin e detit dhe prej aty ka një sheshpamje të gjerë, prej nga duken Lartësitë […]
Read More

Ferma Xharshë

 • Farms, Ferma Turistike, Ferma Xharshe, Guest House, Korce, Restaurants, Xharshe
Ferma dhe bujtina Xharshë janë një sipërmarrje e vogël familjare, të krijuara respektivisht në vitin 2004 dhe 2016. Në fakt ferma, (me një sipërfaqe totale prej 5000 m2) ndodhet në Pocestë, një fshat në veriperëndim të Korçës, 7 km larg, ndërsa bujtina në Korçë. Ideja e fermës lindi nga profesioni agronom dhe dëshira e madhe […]
Read More

Zejtaria Agritourism

 • Cerrik, Ferma Turistike, Guest House, Restaurants, Zejtaria Agritourism
Restoranti shërben ushqim të freskët tradicional. Bujtina për të fjetur të mrekullon me pamjen nga liqeni. Agroturizëm Zejtaria ofron gjithashtu dhe aktivitete me mjete lundruese si, kanoe e xhiro me skaf. Ferma ndodhet pranë restorantit, 500 metra larg saj. Pas një dreke të shijshme me peshk krap ose humur (peshku i liqenit), të përgatitur në […]
Read More

Tre Bujtinat

 • Elbasan, Ferma Turistike, Guest House, Tre Bujtinat
Tre Bujtinat, restorant dhe dhoma pushimi, ndodhet në Gjinar të Elbasanit. Ato ndodhen në lartësinë 900 metra mbi nivelin e detit, mes pishave të larta dhe ajrit të pastër. Ambientet relaksuese dhe gatimi me produkte të frekëta të fermës dhe fermerëve të zonës, do t’ju japin një kënaqësi të veçantë. Zona ku ngrihen bujtinat ka […]
Read More

Hani i Ilirit

 • Elbasan, Ferma Turistike, Guest House, Hani i Ilirit, Iliri
Ferma është krijuar në formën e një bujtine, ku të ofrohet shërbim, akomodim, servirja e ushqimit në restorant dhe pije. Në total, mendohet të ndërtohen 6-10 dhoma, ku do të jetë i mundur pushimi i turistëve vendas, të qyteteve përreth, por edhe të turistëve të huaj jashtë kufirit të Shqipërisë. Do të bëhet dhe ndërtimi […]
Read More