Vila Dante Boutique Hotel

  • Butique, Dante, Hotel, Pogradec, Tushemisht, Vila Dante
Vila Dante është një biznes familjar i themeluar në2017. Fushat kryesore të aktivitetit të biznesit përfshijnë ngritjen e bareve, restoranteve dhe aktiviteteve të hoteleve. Në vitin 2018, pronarët vendosën të hapnin Boutique Vila Dante, e vendosur afër restorantit, duke ofruar një kapacitet akomodimi prej 6 dhomash. Isshtë zbukuruar bukur duke ofruar gjithashtu një bar dhe […]
Read More