Vila Dante Boutique Hotel

Informacion

Vila Dante është një biznes familjar i themeluar në2017. Fushat kryesore të aktivitetit të biznesit përfshijnë ngritjen e bareve, restoranteve dhe aktiviteteve të hoteleve. Në vitin 2018, pronarët vendosën të hapnin Boutique Vila Dante, e vendosur afër restorantit, duke ofruar një kapacitet akomodimi prej 6 dhomash. Isshtë zbukuruar bukur duke ofruar gjithashtu një bar dhe tarracë. Vila Dante Boutique është e shënuar në Booking.com duke pasur vlerësime shumë pozitive nga klientët të cilët gjatë sezonit të verës janë kryesisht nga vendet e BE-së si Italia, Gjermania, Suedia, Irlanda, etj. Ndërkohë, gjatë sezonit të ulët të dimrit frekuentohet kryesisht nga Shqiptarët vizitorë nga Tirana, Durrësi, Elbasani, etj.

Read More