Vila-Shehi Winery & Agritourism

  • Ferma Turistike, Restaurants, Tirana, Vila-Shehi Winery & Agritourism, Winery
Vreshtaria dhe kantina familjare VILA-SHEHI është themeluar në vitin 1994. Zona ku është ngritur kantina dhe ambientet ndihmëse janë zona tipike me tradita, përsa i përket prodhimit të rrushit dhe të verës. Vizitorët kanë mundësi të njihen me varietet e rrushit autokton, si Shesh i Bardhë e Shesh i Zi, të shijojnë këto verëra në […]
Read More