Një ndërtesë trekatëshe në stilin tradicional, buzë rrugës kryesore, në më pak se 10 minuta larg me makinë në jug të Peshkopisë. Në vitin 2008 filluan prodhimin dhe shitjen e trahanasë, si dhe jufkave. Të dyja janë ushqime tradicionale kryesore në një zonë ku dimri është i gjatë dhe i ftohtë.
Ndërsa menuja e restorantit përmban një shumëllojshmëri të gjerë produktesh, duke filluar nga kotoleta, mishi i qengjit, viçi i pjekur në furrë, bifteku dhe mëlçitë, deri te flija dhe byreku i bërë në shtëpi, specialiteti i shtëpisë është jo për çudi, një racion mish pule me jufka.
Në ambientin e rehatshëm të restorantit, i zbukuruar me të gjitha llojet e artikujve etnografikë, përfshirë edhe një sofër tradicionale të stilit osman pranë oxhakut, instrumente muzikore, një djep prej druri për fëmijë, poçeri dhe enë kuzhine dhe me pamje nga malet përreth, përmes një dritareje të madhe prej druri, çdo vakt këtu është i destinuar të lërë një përshtypje që zgjat.
Në katin sipër restorantit, korridoret dhe dhomat e hotelit (në katin e dytë) përcjellin një ekuilibër të këndshëm midis modernes dhe tradicionales.
Në zonë ka shumë shtigje, të përshtatshme për të gjitha nivelet e stërvitjes, të cilat gjenden brenda një distance të shkurtër me hotelin, duke përfshirë shëtitje të shkurtra në shpellën dhe ujëvarën e Sopanikës dhe grykën e Setas pranë Arrasit, fshatin Rabdisht me shtëpitë e tij të vjetra prej guri ende të paprekura, ose kullotat Hinoska. Për alpinistët më me përvojë, Peshkopia është një pikë e shkëlqyer hyrëse për të ecur në shtigjet e maleve të larta, ose për të bërë një udhëtim treditor në majën e malit Korab, malit më të lartë të Shqipërisë dhe Maqedonisë. Për një qëndrim më të relaksuar, vizitorët mund të eksplorojnë qytetin e qetë të Peshkopisë dhe llixhat aty pranë.