Blerina’s Farm

Vendodhja
Shko te harta

Afër
Aeroporti 'Nënë Tereza'

Informacion

Blerina Farm është një minifermë dhe restorant, pjesë paraardhëse e një agroturizmi të mirëfilltë, e cila ofron ushqim të vendit, të stinës dhe të gatuar në mënyrë tradicionale. Qëllimi i fermës është afrimi i klientëve me natyrën, si dhe me ushqimin natyral dhe të shëndetshëm, prodhimet e vendit, të stinës dhe gjithë elementet e një fshati shqiptar, si: mbjelljet, gjëja e gjallë dhe përpunimi artizanal. E veçanta e fermës është hapësira e dedikuar për fëmijët, me aktivitete që i afrojnë ata me natyrën dhe iu nxisin kreativitetin.

Read More