Poçeria e Vjetër

Informacion

Që prej vitet 1920 deri në mesin e viteve ’90, ambjenti ku sot ndodhet Poçeria e Vjetër, është përdorur si një poçeri ku prodhoheshin poça dhe qeramika nga më të ndryshmet. Në vitin 2014 u shndërrua në një restorant ku ende mund të shihen furrat e pjekjes së poçave. Në kuadër të mbështetjes të fermerëve lokal Poçeria e Vjetër sjell tematika të ndryshme në festat tradicionale të zones. Një tjetër atraksion që ndodhet pranë restorantit është dhe Kështjella e Bashtovës, Poçeria e Vjetër shquhet per prodhimet e detit dhe të mishit.

Read More