Turtle Farm Albania

  • Breshka, Farms, Ferma Turistike, Restaurants, Tirana, Turtle Farm Albania
Turtle Farm Albania është një fermë, që në fokus ka mbrojtjen e breshkave. Eksperienca që ofron kjo fermë është krejt unike. Themeluesit e fermës janë Erjan Guxha, udhërrëfyesi turistik dhe David Hoffman (Bloger amerikan), që njihet me emrin David's been Here. Turtle Farm Albania ofron “edukim bujqësor” për fëmijë e të rriturit. Ideja ka nisur […]
Read More