Kodra e Gështenjave

  • Bajram Curri, Farms, Ferma Turistike, Geshtenja, Kodra e Geshtenjave, Restaurants
Kodra e Gështenjave ndodhet në Velisht, 10 km nga Bajram Curri, Tropojë. Pozicionohet 1000 m lartësi, me një pamje të mahnitshme të gjithë Malësisë, mbi kurorën e Gështenjave. U krijua si një destinacion i ri për turizmin e huaj dhe vendas. Atraksionet turistike të shumta përreth janë një pikë e fortë e saj. Ofrohen aktivitete […]
Read More