Oazi Gjelbër

  • Ferma Turistike, Lezhe, Oazi Gjelber
Krijimi i fermës lindi si diçka natyrale, duke marrë shkas nga cilësia e produkteve dhe ushqimeve që prodhoheshin. Prandaj këtë eksperiencë “Oazi i gjelbër” e ndau edhe me njerëz të tjerë. Kështu lindi restoranti, në vitin 2014. Nga vetë emri, restoranti duhet të ishte dhe të pasqyronte diçka shumë të thjeshtë dhe të lidhur me […]
Read More