Tresa Farm

  • Farms, Ferma Turistike, Restaurants, Tirana, Tresa Farm
“Tresa Farm”, me vendndodhje në zemër të natyrës, vjen me misionin për të shërbyer në të njëjtën mënyrë, ashtu si ambienti përreth ofron. Karakteristikë e saj është stili antik, i cili ndërthuret me objektet, veçanti e cila ngulitet në mendjen e çdo vizitori. Menu, ku kombinohet kuzhina tradicionale dhe moderne e ditëve tona vetëm nga […]
Read More