Zejtaria Agritourism

Vendodhja
Shko te harta

Afër
Belsh

Informacion

Restoranti shërben ushqim të freskët tradicional. Bujtina për të fjetur të mrekullon me pamjen nga liqeni. Agroturizëm Zejtaria ofron gjithashtu dhe aktivitete me mjete lundruese si, kanoe e xhiro me skaf. Ferma ndodhet pranë restorantit, 500 metra larg saj. Pas një dreke të shijshme me peshk krap ose humur (peshku i liqenit), të përgatitur në tavë me perime (karakteristike e restorantit), klientët të shoqëruar nga fermeri, mund të vizitojnë fermën dhe t’i shohin nga afër produktet e zejtarisë. “Zejtaria” rikthen gatimet e dikurshme tradicionale të zonës. Së shpejti, në këto ambiente, fëmijët do të kenë këndin e tyre të lojërave.

Read More