ACA Albania

Vendodhja
Shko te harta

Afër
Durrës

Informacion

ACA Albania ofron një dimension krejt të veçantë të agroturizmit, jo në fusha e kodra të blerta, por në det të kaltër. Për turistët ofrohen aktivitete rekreacioni nëpërmjet peshkimit. Akomodimi ofrohet në varkë, me një kapacitet prej 8 personash dhe plotëson të gjithë nevojat për argëtim, peshkim, si dhe konsum të produkteve të freskëta të detit në brigjet ku ankorohet. Turistët këtu gjejnë një shërbim krejt unik, pasi njihen me mënyrat e peshkimit dhe format e kultivimit të akuakulturës.

Read More