Stani-Ali Dosti

Këlcyrë, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani-Kristo Bakulla

Glinë, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani-Simon Logli

SH4, Gjirokaster, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani-Asllan Gerbi

Valarë, Gjirokastër, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani-Shamet Feruni

Gjirokaster, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani-Murat Kerra

Zhulat, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani-Vojo Veli

Fushbardhë, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani-Thanas Ciko

Xarrë, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani-Erjon Salaria

Borsh, Shqipëria

Rruga e Staneve

Google map link

Stani-Zisi Bita

Cerkovicë, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani-Majlinda Idrizaj

Konispol, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani-Vangjel Foto

Cerkovicë, Vlorë, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani-Idriz Koka

Ksamil, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani-Agim Ahmeti

Unnamed Road, Vanë, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani-Avdul Xhuvani

Bajkaj, Delvinë District, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani-Nustret Basho

Fushë - Vërri, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani-Xhevahir Muzhai

Kalasë, Delvinë District, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani-Edmond Muzhai

Kalasë, Delvinë District, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani – Ladi Telo

Hoshtevë 3, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani – Shpetim Beqo

Unnamed Road, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani – Arben Kondil

Rruga Nivan-Nderan, Ndëran, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani – Andrea Kristo

Rruga Cajupit, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani – Jaho Xhebra

Unnamed Road, Nivica, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Ata Tragjas

Unnamed Road, Tragjas, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Camping Arberi

Rruga Arbërit, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Camping and Caravan Albania

Unnamed Road, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Camping Village Gardenland

Barbullush - Bushat, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Camping Legjenda

Rruga Agron 1, Shkodër, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Camping Dajti

Rruga e Arbërit, Tiranë, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Bujtina Bushati

Unnamed Road, Lekbibaj, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani – Indrit Hajdarmataj

Unnamed Road, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani – Arben Hajdinaj

Unnamed Road, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani – Arif Hysenukaj

Tropojë District, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani – Ruke Kerrnaja

Tropojë District, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani – Halil Trezhneva

Unnamed Road, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani – Stani – Bajram Nokshiqi

SH23, Pac, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani – Zenel Memia

Tropojë District, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani – Xhbane Kortoçi

Tropojë District, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani – Gani Sylaj

Tropojë District, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani – Marsel Kuçana

Tropojë District, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani – Shiqere Sylaj

SH23, Pac, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani – Andrea Ndou

Unnamed Road, Lekbibaj, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani – Hyre Nokshiqi

Unnamed Road, LLugaj Zapllake

Rruga e Staneve

Google map link

Stani – Gani Doçi

Fierza, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani – Dushe Bicaj

Unnamed Road, Llugaj, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani – Arben Pjeternika

Unnamed Road, Llugaj, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani – Demush Motina

Unnamed Road, Llugaj, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani – Rexhep Hasukaj

SH22, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani – Daut Milushi

SH22, Bujan, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani – Idriz Hajdarmataj

SH23, Pac, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani – Shyhrete Avdiaj

SH23, Pac, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani – Murat Elezaj

Rruga Azem Hajdari, Margegaj, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani – Xhane Elezaj

Rruga Azem Hajdari, Margegaj, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani – Hasan Koka

Unnamed Road, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Pranvera Koka

Unnamed Road, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani Halil Qerimi

Unnamed Road, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani – Ali Dushaj

Unnamed Road, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani – Zyle Hasanaj

Rruga Azem Hajdari, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani – Adullah Demaj

Dobërdoll, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani – Sali Demaj

Dobërdoll, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani – Fidarie Zenelaj

Dobërdoll, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani – Isuf Zenelaj

Dobërdoll, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani – Demush Hajdaraj

Shkolla 9 Vjeçare, Valbone, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani – Nikolin Kuqaj

SH42, Vrith, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani – Mark Dragani

Unnamed Road, Bzhetë, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani – Tahir Zekaj

Rruga Ramaj, Koplik i Sipërm, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani – Avdi Gjetaj

Unnamed Road, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani – Jonuz Bishja

Unnamed Road, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani – Faik Qerasaj

Rruga Bajram Zogu, Demiraj, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani – Ermal Kuka

Rruga Gjure Recit, Gjurrë-Reç, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani – Shefki Hoxha

Burrel, Suc, Rruga Peshkopi-Maqellare, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani – Eljon Zguri

SH50, Krastë, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani – Lulezim Piku

Dibër District, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani – Selman Voka

Rruga Vokeve, Fushe Muhurr, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Camping Oasi Alla Chiesa Albania

Burrel, Suc, Rruga Peshkopi-Maqellare, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani – Hysen Tabulli

Unnamed Road, Ceren, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani – Sulajman Ahmati

Unnamed Road, Ceren, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani – Arben Kondil

Rruga Nivan-Nderan, Ndëran, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani – Engjell Zhidro

Unnamed Road, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani – Aurela Poc

Rruga Polis - Gostim - Qender, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani – Altin Blloshmi

Librazhd District, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani – Myzafer Idirzaj

Sarandë District, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani – Nusret Basho

Rruga Rakip Demo, Delvinë, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani – Arben Veli

Unnamed Road, Vërvë, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani – Agron Zhupa

Unnamed Rd, Fterë,, Fterë, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani- Adriatik Haxhia

Unnamed Road, Pojan, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Feruze Osman

Unnamed Road, Kamenicë, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani – Gerald Ahmet

Rruga Pali Prifti, Ersekë, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani – Ergesti Hoxha

Unnamed Road, Vithkuq, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani – Shege Ilias Harizaj

Unnamed Road, Çlirim, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani – Behar Veli Bejko

Unnamed Road, Taçi i Poshtëm, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani – Admir Medi Koçi

SH75, Mollas, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani – Myrteza Koci

SH75, Mollas, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani – Shahin Halim Beqo

Unnamed Road, Taçi i Poshtëm, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Kundret Maksut Lumani

SH75, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Xhevat Ibrahim Lico

Kolonjë District, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Danjel Lico

Unnamed Road, Kakac, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Ramazan Cela

Unnamed Road, Komuna Velçan, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Ferat Xhelo

Unnamed Road, Tushemisht, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Zarif Hamzallari

Unnamed Road, Potkozhan, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani – Hysni Hymetllari

Unnamed Road, Alarup, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani – Ylli Topalli

Unnamed Road, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Green Revolution

Rruga Gani Ago, Mollas, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani – Mevla Luka

Unnamed Road, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani – Arben Lekli & Fatjon Beshiri

Unnamed Road, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani – Kujtim Fetau

Unnamed Road, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani – Fyqeret Shalla

Rruga Polis - Gostim - Qender, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Stani – Taulant Blloshmi

Librazhd District, Albania

Rruga e Staneve

Google map link

Rruga e Staneve

Alpet shqiptare që duket sikur prekin krenarisht qiellin, janë një mrekulli e rrallë natyrore, që mahnisin këdo që i shikon, sidomos me sy të lirë. Në qiellin e tyre shtrihen kurora të maleve me bjeshkë të ëmbla të mbuluara nga ahe, pisha, pyje të ndryshme, livadhe, kullota, kafshë të egra e shpendë.

Në këto male e livadhe janë të ngritura stane verore, pjesa më e madhe e të cilave shtegtojnë në dimër dhe rikthehen në verë. Këto stane janë të ngritura me mure guri të thatë dhe dërrasë, të cilat janë vendbanimet e barinjve. Në to barinjtë mbarështojnë bagëti si lopë, dhi dhe dele, të cilët me qumështin e tyre furnizojnë baxhot duke prodhuar nënprodukte si kosi, gjalpi, djathi i bardhë dhe kackavall etj. Kullotat e këtyre maleve janë te mbushura me bime medicinale e fruta, dhe, padiskutim që ofrojnë një cilësi produkti të pakrahasueshëm dhe tej konkurues.

Jeta në këto stane duket e mrekullueshme, larg zhurmës, mes ajrit të pastër kurativ, mes historisë e kulturës së këtyre anëve. Aty do të gjeni jo vetëm produkte tipike, por edhe plot legjenda, histori të treguara nga çobanët. Në këto zona do të gjeni gjurmë historike të rrënojave arkeologjike të periudhave të hershme, shpella, kala, ujëvara, liqene, lumenj, kaione, etj.

Nëse përzgjidhni të udhëtoni nëpër stanet e viseve shqiptare, do përjetoni aventurën, thjeshtësinë, shijen e vërtetë dhe “do te harroni luksin”. Do të kaloni natën mes maleve, nën tingujt e gjinkallave, nën tingujt e legjendave dhe mbi të gjitha do njiheni me historinë, traditat e fermerëve të zonës të cilët të bëjnë të udhëtosh në kohë.

Turistët që do të vizitojnë këto stane, do të gjejnë mikpritjen, do të mund të konsumojnë produkte 100% organike dhe të traditës shqiptare, do të flenë mbi lëkura, ecin mbi kuaj, dhe do të shijojnë netët e gjata nën tingujt e sharkive dhe rapsodive, muzikë për shpirtin. Ju mbetet juve për të zbuluar këtë experiencë që bën bashkë natyrën, ushqimin dhe traditën e këtyre viseve të egra por plot jetë e magji, të cilat vlejnë për t’u eksploruar.

Për të kontaktuar drejtpërdrejtë me vetë fermën, ju lutem ndiqni kontaktet.