Agro Isaku

Vendodhja
Shko te harta

Afër
Delvinë

Informacion

Agro Isaku, funksionon si SHBB, nëpërmjet një bashkëpunimi me kantinën “ISAK”, prandaj aktiviteti ushtrohet në të njëjtat ambiente. Përveç restorantit që punon për klientët e tij, nuk mungojnë aktivitetet në fermë, si “shijimin e verës” (Wine Tasting) me grupe të ndryshme turistike. Përveç degustimit të verës dhe rakisë, klientët kanë mundësi të vizitojnë vreshtat dhe serrat. Gjithashtu, mbarështohen kafshë dhe shpendë. Ushqimet janë të gjitha organike, të prodhuara në fermë. Shumë afër zonës ku ndodhet aktiviteti është Kalaja e Lëkurësit, Manastiri i Mesopotamit, Syri i Kaltër, Parku Arkeologjik i Finiqit etj.

Read More