Oazi Fishtë

Vendodhja
Shko te harta

Afër
Lezhë

Informacion

Gatime tradicionale, me produkte fshati! Te “Oazi Fishtë” mund të gjeni atraksionet më të bukura që natyra na ka bekuar. Kuzhina e saj ofron një shumëllojshmëri gatimesh, të cilat janë përcjellë ndër breza dhe janë autentike të kësaj zone. Vlen për t’u permendur gatimi i rosës së egër, lakrori me kungull etj. Përveç pasurive natyrore që ofron kjo zonë, atraksion kryesor turistik i kësaj zone mbetet shtëpia e figurës së shquar At Gjergj Fishtës, e cila njeh një numër të madh vizitorësh çdo vit. Nëse vizitoni këtë zone, keni për të marrë me vete shije dhe kujtime të paharrueshme.

Read More