Hani i Ilirit

Vendodhja
Shko te harta

Afër
Elbasan

Informacion

Ferma është krijuar në formën e një bujtine, ku të ofrohet shërbim, akomodim, servirja e ushqimit në restorant dhe pije. Në total, mendohet të ndërtohen 6-10 dhoma, ku do të jetë i mundur pushimi i turistëve vendas, të qyteteve përreth, por edhe të turistëve të huaj jashtë kufirit të Shqipërisë. Do të bëhet dhe ndërtimi i pishinës për pushuesit. Çdo ushqim që do të ofrohet do të jetë organik dhe i kontrolluar. Në afërsi të fermës ndodhet Liqeni i Banjës, i cili është ndër atraksionet turistike për peizazhin e bukur që ofron. Së shpejti, do të organizohen udhëtime ditore në natyrën përreth saj.

Read More