Kantina Korriku

  • Ferma Turistike, Kantina Korriku, Korriku, Kruje, Restaurants, Winery
Kantina Korriku shtrihet në zonën e Bubqit, në rrethin e Krujës, në mes të trekëndëshit të Kalasë së Prezës, Kalasë së Krujës dhe Kalasë së Kepit të Rodonit. Këto kala janë zona turistike. Zanafilla e Kantinës ka qenë prodhimi i verës nga vreshtat e zonës, duke u zgjeruar më pas me një bujtinë të ndërtimit […]
Read More