Agroturizëm Loka

  • Agroturizem Loka, Farms, Ferma Turistike, Kruje, Loka, Restaurants
Agroturizëm Loka është një sipërmarrje familjare, e cila është e vendosur në mes të kodrave të buta të fshatit Bubq. Rruga për te çuar atje është tepër piktoreske, vetëm 40 minuta larg nga Tirana dhe ti gjendesh në një parajse të vogël kodrinor, ku arkitektura e fermës është tepër tërheqëse. Aty përjetohet një eksperiencë unike, […]
Read More

Kantina Kopliku

  • Farms, Ferma Turistike, Kantina Kopliku, Kopliku, Kruje, Restaurants, Winery
Kantina është ndërtuar në vitin 2003, por ka filluar punën në vitin 2013. Produkti kryesor është vera e bardhë dhe e kuqe. Ka ambient restoranti, ku vizitorët mund të çlodhen dhe të drekojnë me familjen. Pranë saj ndodhen vreshtat, ku mund të mësohet për rrushin dhe të praktikohet vjelja e tij. Kallmeti është një produkt […]
Read More

Kantina Korriku

  • Ferma Turistike, Kantina Korriku, Korriku, Kruje, Restaurants, Winery
Kantina Korriku shtrihet në zonën e Bubqit, në rrethin e Krujës, në mes të trekëndëshit të Kalasë së Prezës, Kalasë së Krujës dhe Kalasë së Kepit të Rodonit. Këto kala janë zona turistike. Zanafilla e Kantinës ka qenë prodhimi i verës nga vreshtat e zonës, duke u zgjeruar më pas me një bujtinë të ndërtimit […]
Read More

Ferma Bardhi

  • Bardhi, Farms, Ferma Bardhi, Ferma Turistike, Kruje, Restaurants
Restorant Bardhi është ndërtuar në vitin 1994, ku arkitektura kombëtare ndërthuret me modernen. Motoja e fermës është “përmirësim i vazhdueshëm”. Vizitorët zgjedhin të vijnë sërish, falë personelit të specializuar, që i bën të ndjehen si në shtëpinë e tyre. Restorant Bardhi është i pozicionuar në jugperëndim të kalasë, vetëm pak hapa larg Muzeut Kombëtar Gjergj […]
Read More