Baven-Toven Naturae

  • Baven-Toven Naturae, Farms, Ferma Turistike, Restaurants, Rubik
“Baven-Toven” NATURAE ka zanafillë vitin 2018, një sipërmarrje turistike e ngritur me shumë dashuri nga një i ri, i cili pasi përfundoi studimet e larta në Itali e Spanjë, vendosi të kthehej dhe të punonte në vendin e tij. Ai la gjithë jetën e tij profesionale për t’u gjendur pranë nënës dhe gjyshes, që jetonin […]
Read More

Bujtina Dini

  • Bujtina Dini, Ferma Agroturistike, Restaurants, Rubik
Bujtina e Kol Markut dhe familjes së tij ndodhet rreth 5 kilometra larg Rubikut, në rrethin e Mirditës, e pozicionuar në një luginë të vogël që karakterizohet nga gjelbërimi i harlisur dhe qetësia. Pavarësisht se është vetëm disa kilometra larg autostradës kryesore që lidh Tiranën me Kosovën, ambienti është shumë rural. Teksa ecën përgjatë rrugës […]
Read More