Lugina e Agrumeve

Vendodhja
Shko te harta

Afër
Sarandë

Informacion

Ferma është fokusuar në prodhimin e frutave e perimeve të sezonit, që ka në fokus prodhime organike vendase. Produktet karakteristike janë agrumet, në formën e nënprodukteve të saj, të cilat ofrohen te restoranti për vizitorët. Krahas ushqimit, për turistët ofrohet guidë në fermë dhe pjesëmarrje në aktivitetet bujqësore.

Read More