Rruga e Mullirit

Vendodhja
Shko te harta

Afër
Koplik

Informacion

Ferma “Rruga e mullirit” është krijuar nga domosdoshmëria për t’u shërbyer turistëve, të cilët e kanë vizituar dhe vizitojnë zonën e Reçit. Këtu ofrohen produkte dhe ushqime organike të fermës dhe të zonës, me gatime tradicionale. Tipike të zonës janë gështenjat nga Pylli i Gështenjave të Reçit. Ferma ofron tri dhoma fjetjeje, me nga 2 persona. Pranë fermës vizitorët mund të vizitojnë Shpellën e Pëllumbave, Kalanë e Ballexës, kishën e vjetër të Reçit etj.

Read More