Ferma Morava

  • Ferma Morava, morava
Ferma Morava ndodhet në zemër të natyrës me një lokacion perfekt rreth 6 km larg qëndrës së Korcës, afër Voskopojës, Dardhës dhe vetëm 15 km larg liqenit të Prespës së madhe. Arratisja perfekte ndaj zhurmave dhe pluhurit të qytetit. Ferma ka një historik 30 vjecar, ku pasioni dhe dedikimi ndaj bletës janë rrënja e cdo […]
Read More