Vila Sofia

 • Guest House, Guesthouse, gvalle, Memaliaj, restorant, Sofia, Tepelene, Vila Sofia
Read More

Traditional Guesthouse Përmet

 • Ferma Agroturistike, Ferma Turistike, Guest House, Guesthouse, Permet, Restaurants, Traditional Guesthouse Përmet
Traditional Guesthouse Përmet, është modeli i përkushtimit, sakrificës, për të reailzuar ëndrrën e rijetëzimit të shtëpisë së të parve, si një destinacion i promovimit të vlerave historike, kulturore dhe kulinare të zonës me synim ruajtjen e traditës mikpritëse në harmoni me natyrën. Qetësia, madhështia e luginës së Vjosës dhe mikpritja janë tre momente të shenjta […]
Read More

Shpella Guesthouse

 • Albanian Alps, Alps, Grunasi Waterfall, Guesthouse, Hiking tours, Hiking Trails, Kamping, Mal, North, Shpella, Shpella Guesthouse, Theth, Theth's Church
Read More

Butterfly Camping

 • Butterfly Camping, Dibra, Guest House, Guesthouse, Hiking, Hiking Trails, Horse Riding, Kamping, Mountain, North
Read More

Peraj Guesthouse

 • Albanian Alps, Alps, Guest House, Guesthouse, Hiking, Hiking Trails, Kamping, Kelmend, Mountain, North, Peraj, Peraj Guesthouse, Vermosh
Read More

Lepusha Guesthouse

 • Albanian Alps, Alps, Guest House, Guesthouse, Hiking, Hiking Trails, Kamping, Kelmend, Lepusha, Lepusha Guesthouse, North, Vermosh, Waterfall
Read More

Camping Kale Uka

 • Albanian Alps, Alps, Guest House, Guesthouse, Hiking, Hiking Trails, kale, Kamping, Mountain, North, uka, Valbona Valley
Read More

Camping Adora

 • Adora, Albanian Alps, Alps, Camping Adora, Guest House, Guesthouse, Hiking, Kamping, Mountain, North, Shala river, Valbona Valley
Read More

Camping Qehaja

 • Albanian Alps, Alps, Camping Qehaja, Guest House, Guesthouse, Hiking, Hiking Trails, Mountain, North, Qehaja, Theth
Read More

Camping Ded Nika

 • Albanian Alps, Alps, Camping Ded Nika, Ded Nika, Guest House, Guesthouse, Hiking Trails, Kamping, Mountain, Nderlysaj, North, Theth, Theth's Church
Read More

Logu i Harushave

 • Albanian Alps, Alps, Grunasi Waterfall, Guest House, Guesthouse, Hiking, Logu i Harushave, Mountain, North, Northen Albania, Theth, Theth's Church
Read More

Guesthouse Kukaj

 • Albanian Alps, Alps, Guest House, Guesthouse, Guesthouse Kukaj, Hiking Trails, Kamping, Kukaj, Mountain, North, Valbona, Valbona Valley, Valbone
Read More

Demushi Guesthouse

 • Alps, Demushi, Demushi Guesthouse, Guesthouse, Hiking tours, Kamping, Mountain, North, Valbona Valley, Waterfall
Read More

Kol Gjoni Guesthouse

 • Alps, Guest House, Guesthouse, Hiking tours, Horse Riding, Kamping, Kol Gjioni, Kol Gjoni, Mountain, North, Valbona Valley, Valbone, White river
Read More

Park Blini

 • Blini, Guest House, Guesthouse, Hiking, Koman, Lumi Shales, North, Park Blini, River, Shala river
Read More

Hotel Alpini

 • Alpini, Budac, Guesthouse, Hiking, Hotel, Kelmend, Lepushe, malesi, North, Shkoder
Read More