Poçeria e Vjetër

  • Ferma Turistike, Kavaje, Poceria e Vjeter
Që prej vitet 1920 deri në mesin e viteve ’90, ambjenti ku sot ndodhet Poçeria e Vjetër, është përdorur si një poçeri ku prodhoheshin poça dhe qeramika nga më të ndryshmet. Në vitin 2014 u shndërrua në një restorant ku ende mund të shihen furrat e pjekjes së poçave. Në kuadër të mbështetjes të fermerëve […]
Read More