Vila Sofia

  • Guest House, Guesthouse, gvalle, Memaliaj, restorant, Sofia, Tepelene, Vila Sofia
Read More

Lord Byron

  • Farms, Ferma Turistike, Lord Byron, Restaurants, Tepelene
Lord Byron është i shtrirë në një territor prej 18000 m2. Ky aktivitet ka në dispozicion të klienteve restorantin me kapacitet të brendshëm 50 vende, dhe të jashtëm me mbi 100 vende. Nëntë dhoma ofrohen si ambient fjetjeje, me kapacitet 24 persona në total. Ajo që “Lord Byron” ofron është pushim në natyrë, ambiente me […]
Read More

Bujtina Xhebro

  • Bujtina Xhebro, Ferma Agroturistike, Hotels, Restaurants, Tepelene, Xhebro
Kur të mbërrini në Bujtinën Xhebro, një bujtinë e ndërtuar në shpatin e malit të Këndrevicës, keni të garantuar një aventurë të vërtetë. Në fund të një udhëtimi të gjatë, i cili nis nga qyteti i Tepelenës, ndodhet bujtina, largësia e së cilës kuptohet vetëm kur mbërrini aty. Rruga e përshkuar është gjithë kthesa, 8 […]
Read More