Shpella Guesthouse

 • Albanian Alps, Alps, Grunasi Waterfall, Guesthouse, Hiking tours, Hiking Trails, Kamping, Mal, North, Shpella, Shpella Guesthouse, Theth, Theth's Church
Read More

Te Kiço

 • Hiking Trails, Ionian Sea, Kamping, kico, South Albania, Southern Costal Trail, Te Kiço
Read More

Camping Ecuador

 • Butrint Tours, Camping Ecuador, Ecuador, Hiking Trails, Ionian Sea, Kamping, Sea Side, Southern Costal Trail
Read More

Camping Vumlo

 • Camping Vumlo, Ionian Sea, Kamping, Kamping Vulmo, Sea Side, South Albania, Southern Costal Trail, Vumlo
Read More

StarCamp

 • Hiking Trails, Ionian Sea, Kamping, South Albania, Southern Costal Trail, StarCamp
Read More

Camping Kranea

 • Camping Kranea, Fishing, Ionian Side, Kayaking, Kranea, Paddling, Sea Side, South Albania, Southern Costal Trail
Read More

Camping Livadh

 • Camping Livadh, Hiking Trails, Ionian Sea, Kamping, Livadh, Sea Side, Southern Costal Trail
Read More

Camping Peshku

 • Albania, Camping Peshku, Guest House, Kamping, Lake, Lake Ohrid, Lin Village, Ohrid, Peshku, Saint Naum
Read More

Camping Çajupi

 • Cajupi, Camping Çajupi, Gjirokastra, Guest House, Hiking, Kamping, River Side, Unesco, Zagori Church
Read More

Butterfly Camping

 • Butterfly Camping, Dibra, Guest House, Guesthouse, Hiking, Hiking Trails, Horse Riding, Kamping, Mountain, North
Read More

Camping Hoxha

 • Camping Hoxha, Dibra, Drin River, Guest House, Hiking, Hiking Trails, Hoxha, Kamping, Mountain, North
Read More

Albturist EcoCamp

 • Albturist EcoCamp, EcoCamp, Guest House, Hiking, Kamping, Permet, Rafting Tours, River Side, Vjosa River
Read More

Lepusha Guesthouse

 • Albanian Alps, Alps, Guest House, Guesthouse, Hiking, Hiking Trails, Kamping, Kelmend, Lepusha, Lepusha Guesthouse, North, Vermosh, Waterfall
Read More

Peraj Guesthouse

 • Albanian Alps, Alps, Guest House, Guesthouse, Hiking, Hiking Trails, Kamping, Kelmend, Mountain, North, Peraj, Peraj Guesthouse, Vermosh
Read More

Camping Kale Uka

 • Albanian Alps, Alps, Guest House, Guesthouse, Hiking, Hiking Trails, kale, Kamping, Mountain, North, uka, Valbona Valley
Read More

Camping Adora

 • Adora, Albanian Alps, Alps, Camping Adora, Guest House, Guesthouse, Hiking, Kamping, Mountain, North, Shala river, Valbona Valley
Read More

Camping Ded Nika

 • Albanian Alps, Alps, Camping Ded Nika, Ded Nika, Guest House, Guesthouse, Hiking Trails, Kamping, Mountain, Nderlysaj, North, Theth, Theth's Church
Read More

Camping Qehaja

 • Albanian Alps, Alps, Camping Qehaja, Guest House, Guesthouse, Hiking, Hiking Trails, Mountain, North, Qehaja, Theth
Read More

Guesthouse Kukaj

 • Albanian Alps, Alps, Guest House, Guesthouse, Guesthouse Kukaj, Hiking Trails, Kamping, Kukaj, Mountain, North, Valbona, Valbona Valley, Valbone
Read More

Demushi Guesthouse

 • Alps, Demushi, Demushi Guesthouse, Guesthouse, Hiking tours, Kamping, Mountain, North, Valbona Valley, Waterfall
Read More

Logu i Harushave

 • Albanian Alps, Alps, Grunasi Waterfall, Guest House, Guesthouse, Hiking, Logu i Harushave, Mountain, North, Northen Albania, Theth, Theth's Church
Read More

Park Blini

 • Blini, Guest House, Guesthouse, Hiking, Koman, Lumi Shales, North, Park Blini, River, Shala river
Read More

Kol Gjoni Guesthouse

 • Alps, Guest House, Guesthouse, Hiking tours, Horse Riding, Kamping, Kol Gjioni, Kol Gjoni, Mountain, North, Valbona Valley, Valbone, White river
Read More

Hotel Alpini

 • Alpini, Budac, Guesthouse, Hiking, Hotel, Kelmend, Lepushe, malesi, North, Shkoder
Read More

Sofra Kolonjare

 • Kamping, kolonje, Sofra Kolonjare
Sofra Kolonjare operon në tregun e agroturizmit që prej vitit 2011 me një kapacitet prej 7 dhomash familjare dhe 35 tavolinash të vendosura në ambjentet e brëndshme dhe të jashtme. Kuzhina ka një larmishmëri produktesh tradicionale blektorale të malit të Gramozit siç janë mishi dhe bulmeti. Sofra Kolonjare ofron mundësinë për kamping me një kapacitet […]
Read More

Farma Sotira

 • Ferma Agroturistike, Ferma Sotira, Horse Riding, Hotels, Leskovik, Restaurants
Nëse po kërkoni të largoheni nga jeta e zhurmshme e qytetit, Ferma Sotira është vendi i duhur për ju. Mishërimi i largësisë, kjo fermë gjendet larg kaosit urban në rrethin jug-lindor të Kolonjës, në 1000m lartësi, afër kufirit me Greqinë. Kushdo që udhëton nga Përmeti për në Korçë, do të kalojë në mënyrë të pashmangshme […]
Read More